Kosttillskott

 

Behöver du ta kosttillskott under en period för att balansera kroppen? Genom metoder som t ex hårmineralanalys hjälper dig att ta reda på vad du behöver och vilka sorters kosttillskott som är bäst för dig. På så sätt vet du att du tar rätt kosttillskott, i rätt balans.

 

Välkommen för en timmes konsultation.

 

 

 

Alpha Plus

Alpha Plus har anpassade näringsprogram och ett brett utbud med många bra Vital produkter anpassade efter åldersgrupper, kön och behov.

Läs mer: www.alpha-plus.se

Bättre Hälsa

Bättre Hälsa specialiserar sig på vitaminer och mineraler i höga doser med hög kvalitet till bra priser. De har enskilda vitaminer, såväl som multivitaminer i flytande form, pulver eller tabletter.

Läs mer på www.vitaminer.nu

Helhetshälsa

Helhetshälsas breda sortiment av närings- och kosttillskott är produkter med högsta möjliga renhet med devisen ”Kosttillskott är till för att berika - inte belasta”.

Läs mer www.helhetshalsa.se

Holistic

Holistic erbjuder närings- och kosttillskott av mycket hög kvalitet och med speciell inriktning på matsmältning och immunförsvar. Läs mer på www.holistic.se

Green Magma

Green Magma är ett mycket energirikt juiceextrakt baserat på ekologiskt odlat korngräs.

Kosttillskott kan vara bra att ta under en period om du t.ex. har varit sjuk, stressat för mycket eller känner dig allmänt trött. Produkterna vi rekommenderar är alla av hög kvalitet och mycket effektiva.