Föredrag & kurser
 
Vad alla kvinnor behöver veta om hormoner! med Marianne Arnström
lördag 6 okt 2018

En spännande föreläsningsdag där du får lära dig allt om kvinnlig hormonell obalans. Har du problem vallningar och svettningar, oro och cyklisk migrän, pms och mensvärk, missfall, bröst- och livmodercancer, rosacea och sköldkörtelproblem? Du får veta varför hormonell obalans orsakar så många problem och hur man kan hjälpa kroppen att komma till rätta med det. Läs mer på www.vitallyft.se

6 okt kl 9.30-16.30

Pris 600:-. Mat finns på kursgården till självkostnadspris 100:- (Buffé med sallad, soppa, kött, fisk och vegetariskt.)

Falsterbo Kursgård, Ljungvägen 1, Höllviken.
Bokning: www.vitallyft.se

 

Meditationskurs

Lär dig grunderna i meditation. Du blir guidad genom avslappninsövningar, andningstekniker, chakrabalansering och hur man stillar sinnet. Läs mer om meditationens positiva effekter under länken Meditation.

 

 

Näringsterapi

Hur kan vi leva för att må bättre? Vad skulle du må gott av och vilka förändringar skulle fungera för dig? Få kunskap om vad du behöver just nu och på sikt för att få ny energi och inre balans.
 

 
”Må bra-dag” eller ”Må bra-kväll”

Här får du njuta till max och prova olika former av aktiviteter väl balanserat med avkoppling, massage och god mat. Allt i en härlig miljö på Falsterbo kursgårds SPA-avdelning. Välj dina favoritaktiveter och boka halv- eller heldag. Våra må bra-kvällar är också mycket populära, så boka i god tid och gärna tillsammans med vänner.

 

 

Detox

Bli fri från gifter som försvagar ditt immunförsvar och organ. Långvarig påverkan av miljögifter och energifattig kost skapar svåra problem för kroppen och ofta sjukdomar som följd. Lär dig rensa ut kroppen på ett säkert och effektiv sätt och upplev resultatet starkare, vackrare och friskare!

 

 

Personliga utvecklingsdagar

Under dessa dagar mediterar vi och tar kontakt med våra guider. Du kommer att få möjlighet att prova på healing, kanalisering och olika psykokemetriövningar.

 

 

 

 

Om det finns något jag skulle önska... vore det att alla får uppleva hur fantastisk kroppen och livet är, när vi får vara friska och må bra!