Unna dig tid till att återskapa balans i ditt liv!

 

Genom zonterapi, taktilmassage, meditation och näringslära ser jag till helheten och kan hjälpa dig att se på olika aspekter i ditt liv och återskapa balans. Jag kan hjälpa dig att lösa upp blockeringar och smärta i kroppen. Du får även möjlighet att öka din självkännedom och få förståelse för vad din kropp behöver. Genom att förändra tankesätt, kost, motion och livsstil kan kroppen åter komma i balans.

 

Hjärtligt välkommen!

 

Marie Muhr

Examinerad zonterapeut, examinerad taktilmassör.
Även studier inom KBT, kinesiologi, näringsupptag, hårmineralanalys, meditation, hjärngympa, skelera diagnostik, homeopati, aromaterapi, örtterapi och healing.

 

 

Just nu!!!

 

Vad alla kvinnor behöver veta om hormoner! med Marianne Arnström
lördag 6 okt 2018

 

En spännande föreläsningsdag där du får lära dig allt om kvinnlig hormonell obalans. Har du problem vallningar och svettningar, oro och cyklisk migrän, pms och mensvärk, missfall, bröst- och livmodercancer, rosacea och sköldkörtelproblem? Du får veta varför hormonell obalans orsakar så många problem och hur man kan hjälpa kroppen att komma till rätta med det. Läs mer på www.vitallyft.se

6 okt kl 9.30-16.30
Pris 600:-. Mat finns på kursgården till självkostnadspris 100:- (Buffé med sallad, soppa, kött, fisk och vegetariskt.)


Bokning: www.vitallyft.se

 

Nyheter!

 

Nu även Hårmineralanalys!

 

Tänk att du fick veta vilka näringsämnen som saknas i din kropp. Har du gått och känt dig hängig och trött en längre tid? Du får efter 1 månad ett kompendium på 10 sidor som berättar för dig vilka brister och ev. gifter som finns i kroppen. Där står det vad du bör inta i vitamin och mineraler men även vilken mat du bör äta eller undvika.

Läs mer under länken Hårmineralanalys.
 

Må bra och njut av livet! Vi hjälper dig till en bra start om du vill skapa bättre balans i ditt liv.