Meditation

 

Meditation är en fantastisk upplevelse och själavård som jag varmt rekommenderar alla att göra regelbundet. Alla kan lära sig att meditera och effekterna är tydliga redan efter en kort tids utövande.

 

Meditation hjälper oss att stressa ner, få större självkännedom, öka intutionen och öva upp vår koncentrationsförmåga, fokusering och få mer kraft. Vi får kontakt med vårt undermedvetna och vår inre visdom, samtidigt som vi öppnar upp mot den andliga dimensionen. Det är ett enkelt sätt att lära känna sig själv bättre.

 

De medicinska effekterna är många. Genom regelbunden meditation minskas andings och pulsfrekvens, minskas syreförbrukningen, stabilisering av blodtrycket. Kroppen upplevs mer avslappnad och sinnet lugnare.

 

Individuell meditation med guidning

Oavsett om du är nybörjare eller van utövare, kan en individuell guidad meditation hjälpa dig att utvecklas och få en djup upplevelse av stillhet. Som nybörjare lär du dig grunderna och får tekniker för att fortsätta meditera hemma. Har du redan erfarenhet av att meditera, fokuserar vi på din individella upplevelse och utvecklar meditationen från den nivå du befinner dig på.

 

Gruppmeditation med guidning

För dig som vill uppleva dynamiken av att meditera tillsammans i grupp, kan du boka någon av våra regelbundna meditationskvällar. Har du aldrig provat tidigare, så är detta ett måste!

 

 

Prova meditation under 15 minuter varje dag under en månad och se vad som händer!!